Последователи

неделя, 31 март 2013 г.

Интернет приятелство

          Привет от мен !
    Това е първата ми публикация и с радост , искам да споделя, че тя е посветена на една интернет приятелка , с която до сега не сме се виждали, но е много специален човек за мен :)
     Нашето приятелство стартира преди колко 2 месеца , и още в първият ни разговор , тя не пропусна да спомене, как преди време мой коментар във ФБ я е разгневил :) Може би много хора на мое място биха се ядосали, но на мен ми хареса нейната откровеност.Ценя честните и откритите хора , не обичам лицемерите. Много бързо покрай нашето хоби ние с нея намерихме общ език и си станахме близки. Тя е много усмихнат и позитивен човек и времето прекарано в разговори с нея е истинско забавление  :) 
  За втора година участвам в инициативата Pay it forward , и това което днес ще покажа ще бъде част от подаръчето за моята приятелка , тъй като тя  е първата от моят списък с коментирали .
 Не съм от хората , които участват в предизвикателства и следят за нови такива, но тези дни случайно попаднах на няколко, и смятям , че картичката заслужава да получи шанс за участие в тях :)
И така, накратко за нея. Напоследък е доста актуално да се правят картички с феи , освен това смятам , че всички ние харесваме феичките от приказките и с това изображение исках да пожелая на моята приятелка животът й да бъде винаги като една приказка  :) За мен беше голямо удоволствие изработването на картичката и нещата свързани с нея. Цветовете, които използвах са ми любими ( и на моята приятелка също ) ,правих я с много голямо желание .Този проект беше  предизвикателство за мен самата, защото както всички знаят моята запазена марка са перата, използвам ги често  в моите проекти и си падам по натруфеният стил ( не обичам картички с малко елементи, това определено не е за мен ) Тук обаче трябваше да се въздържа и да  не трупам толкова много, защото моята приятелка  не си пада по кичозните неща и по пернати :).Но в крайна сметка  не се сдържах и сложих по едно перце на всеки елемент от проекта ми, защото смятам че перцата придават нежност и ефирност. Надявам се и на вас да ви хареса :)
 Ето и самата картичка 





Изработих и АТС, което е със същата феичка и същата цветова комбинация


Исках да прикрепя някъде АТС-то и затова изработих нещо като малка папка




Естествено всичко това трябваше бъде прибрано някъде и така се роди идеята за кутийката
    













 

Вътре в картичката ще добавя таг и още нещо, което ми се върти в главата и когато съм готова, ще ви го покажа :)
Тъй като това е нов блог и още никой не го знае, тайничко ще се надявам, че моята приятелка няма да го надуши и да види публикуваното тук, макар, че като я знам каква е хиена,вероятно скоро ще разкрие всичко :)
Смятам , че е много подходящо този проект да бъде включен в предизвикателството на ShMe "Aвантюра Първа" на shMe"
Второто място където ще участвам е в Stampsfun-creativity  и тяхното предизвикателство за монохромнен проект Monocrom
Третото място където ще покажа моят проект е при Кали .Смятам , че съм изпълнила условията- оцветена картинка,  повече от 2 дизайнерски хартии и 5 елемента за украса- цветя, панделки, перца, камъчета, брадс,тичинки..май станаха повече от 5 :)
Следващото място, където ще участвам е при Вили по повод нейната блогогодинка .


Spectrum Noir Colors:
Skin: FS2,9 TN1,2 ,FS3
Hair: GB8,GB10,,EB5
Clothes: BT1,BT2,BT4, BT5,BT7
Background: BT1,BGR1,GG1,GG2
 White gel-pen
                    Предизвикателства :
http://beingshme.blogspot.com/
http://stampsfun-creativity.blogspot.com/
http://kalinasto.blogspot.com/
http://gift-cards-villi.blogspot.com/2013/03/blog-post.html?showComment=1364655059591
http://thepapershelter.blogspot.co.uk/
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/
http://incywincydesigns.blogspot.com/
http://partytimetuesdays.blogspot.com/
http://thesisterhoodofcrafters.blogspot.com/2013/03/is-it-springtime-yet.html
http://www.spectrumnoir.com/challenge/
http://foreverfriendschallengeblog.blogspot.com/2013/03/fortnightly-challenge-58-girls.html
http://avenue613.blogspot.com/

30 коментара:

  1. Ванчее,изработила си истински шедьовър!!!:))) Всичко е толкова красиво и пипнато до последния детаил:) Един истински разкошен комплект в най-най любимият ми цвят:) Обожавам синьото във всичките му нюанси;))) Благодаря ти,че споделяш тази прелест при мен на моя празник:)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти много Вили :)Радвам се , че и ти като мен си фен на синьото и с радост участвам в твоята забава :)

      Изтриване
  2. Само подозирам, ноо много завидях на Р.К. ;), която ще получи този богат и пре-богат разкош. (Ако съм в грешка - ще ме прощаваш).
    Добре дошла в блог пространството. Правиш повече от размазващ дебют с този проект. Извини ме за по-тежката терминология, която в случая използвам, ноо така се почувствах. Изскачаш изведнъж от някъде и направо ми отнасяш дар словото, което принципно е трудна работа :).
    Харесах синьото и това как си го накарала лудо да танцува в един безупречен стил. Аз също не съм голям фен на перата, но в случая без тях просто нямаше да е същото. А повторението на акцентите на картичката в АТСто ме очарова.
    Въобще и работата му като работа, и приказката му като приказка - за мен е радост да те приветствам в Авантюрата :)ххх

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря от сърце за всички мили думи ! Останах без дъх от този коментар :)Предположението за кого е всичко това е съвсем правилно, само ми е страшно любопитно как се досети ;)С голямо удоволствие участвам в Авантюрата.Твоето предизвикателство беше една от причините да не се сдържа и да публикувам преждевременно моят проект :))))))

      Изтриване
  3. Вълшебство в синьо! Много красив проект и чудесно изпълнение! Феята е прекрасна в тази синя рокля,а картона изглежда толкова красиво състарен,така изпилен. Радвам се и на многото цветя и на малкото перца, които тук са страхотен акцент!
    Благодаря ти, че показа този син разкош в моето предизвикателство!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Кали !Трудно беше да не използвам много пера , но трябваше все пак да се съобразя с вкуса на бъдещата притежателка ;)За мен е удоволствие да участвам в твоето предизвикателство :)

      Изтриване
  4. Wow a great project! I think it is gorgeous.
    thank you for sharing at SFC!
    hugs

    ОтговорИзтриване
  5. Wow this project is stunning, i love all about it. The box, the card and the tag are gorgeous and I love the colour that youchosen.
    thank you for playing at SFC this week.I hope to partecipe in the challenge with other fantastic works.
    Francy

    ОтговорИзтриване
  6. STUNNING creation! Thanks so much for joining us at The Sisterhood ‘Easter/Spring’ challenge and please come back again soon!
    Darlene
    one of the 'Sistahs'
    The Sisterhood of Crafters
    DAR’S CRAFTY CREATIONS

    ОтговорИзтриване
  7. Good morning oh my goodness this is totally stunning such a lovely image and the layout is gorgeous!! thank you for joining in at Forever Friends Challenge "ONE FOR THE GIRLS" good luck and hope to see you again next time DT Member Sandra H xx

    ОтговорИзтриване
  8. This is just a work of art -the work you have put in with this is so obvious to see and sooo.. worth it, a wonderful creation! thank you for playing along at the Paper Shelter this week and good luck! hugs Judith x

    ОтговорИзтриване
  9. Beautiful creation, the colours are so gorgeous! Love all the embellishments too :)

    Thanks for joining our fortnightly challenge at Forever Friends Challenge Blog, good luck and hope to see you again soon. :)

    Tanya xx

    ОтговорИзтриване
  10. Мнооооооооооооооооооого фееричноооо <3

    ОтговорИзтриване
  11. Силно се съмнявам, че няма да те надуши... :D Щом аз успях... <3
    Ванче, липсваше ми твоят различен и неподражаем стил и проекти! Наистина първото, за което се сещам, свързано с твоя стил са перата! :)))) Запазена марка, определено! :)))) Спря да публикуваш във форума и ти изгубих следите! Във ФБ не мога да те следя и коментирам, но тук няма да те изпускам от поглед! ;)
    Честито блогче! Както се казва, хаирлия да е! :D И моят е новичък, така че влизаме почти заедно в това вълшебно крафтърско общество... :))))) <3
    Успех в предизвикателствата!
    ХОХО

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Вероятно си права Джиджи :) Сигурно ме е разкрила и тайничко ме наблюдава и си трае хи хи хи, но това ще го разберем много скоро :)
      Наистина спрях да пиша във форума и се радвам, че не си ме забравила, надявам се тук да се засичаме по-често.Честито блогче и на теб.Влюбих се в твоя Охльо Бохльо :)Целувки :)

      Изтриване
  12. Ще те убияяяя... Треперя като лист и плача като малко дете. Какво да ти кажа всичко е толкова красиво... За първи път някой прави подобно нещо за мен. Всичко е уникално до последният елемент. Изчетох всичко на един дъх и ревнах.... Няма думи, с които да опиша всичко онова, което изпитвам в момента. Затова ти казвам благодаря ти от сърце. Много си ми ценна и те обичам много. Прегръдки и да знаеш, че когато и да те видя ще си спомням, че трябва да те нашляпам едно хубаво :*

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. хахха, Радвам се , че ти е харесало Роси :)Има съвсем малък детайл, който още не си видяла но, той ще бъде публикуван, по-късно когато си получиш картичката :) Всичко правих с много желание и макар да зная каква си хиена и нищо не пропускаш, тайничко се надявах , че може и да успея да съхраня изненадата....е,не успях,защото както и предполагах ти ме надуши бързо бързо ,но изобщо нямах представа, че съобщавайки ми как си ме разкрила,ще получа и добрата новина ,че съм топ 3 на INCY WINCY :) Това е общ успех, защото нашето приятелство ме вдъхнови да направя всичко това ....Относно пошляпването, не и помисляй, че ще ти се дам лесно :D Надявам се за в бъдеще да имаме още поводи за усмивки и празнуване:)

      Изтриване
    2. Аз се радвам, че са оценили трудът ти, защото заслужаваш. Всичко е прекрасно и вече знам къде ще стоят :))))

      Изтриване
  13. Нали знаеш, че в нета няма нищо скрито покрито :) Виж Росито колко бързо те е разкрила :)))
    Честит ти блог! Пожелавам ти много, мнооооооооооооого хубави мигове тук и много красоти, с които да ни радваш!
    Сега по същество! Прекрасен проект! Толкова ми хареса всичко! В тези цветове и с тази фея, абсолютна прелест! Особено ми допадна папката за АТС-то, супер оригинално и идейно!

    Гуш
    Ем

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти Ем.Тайничко, се надявах да остана незабелязана , но Росито е опасна хиена, нищо не пропуска и както и предполагах, не останах скрита за дълго време, но се радвам, че точно проектът , който правих за нея е в топ 3 :)

      Изтриване
  14. What a gorgeous card, I love all the shades of blue you have used on it
    Thanks for joining in with our One for the girls challenge at Forever Friends and good luck
    Julie x
    My blog
    Pennys Challenges DT member
    Digi Darla DT member
    Forever Friends DT member
    Brown Sugar Challenges DT member
    Fashionista DT member
    Lady Annes stamp challenge DT member

    ОтговорИзтриване