Последователи

вторник, 18 юни 2013 г.

Професионална картичка

Привет от мен !
В днешната публикация ще покажа картичката,която правих  към подаръка за класната на моя син .Тя е  чудесен преподавател , който е истински отдаден на професията си и не случайно в момента нашият клас е на първо място по успех от всички класове в цялото училище, а моят син е един от осемте пълни отличника :) Дори си имаме и грамота в къщи :)
Избрах  картичката да бъде в топли цветове , да не е много претрупана , но и този път не мина без перца :)
Ето я и нея, надявам се да Ви хареса :)




Spectrum Noir Colors:
Skin: FS2,9 TN1,2 ,FS3
Hair: EB7,EB8,TN7,GB8,TN4
Clothes: GB3,GB4,GB5,CT2,CT3
Apple :BP1,DR5,DR7
Ground: BGR1,BGR3,BG5
 White gel-pen

Ще включа картичката в Картичкофурийско предизвикателство 173- "Професионална картичка"


5 коментара:

  1. Много хубава картичка - изчистена и подредена като за учителка по математика, но и с перце, като гъдел, че е дама ;) Харесва ми, когато видя картичка, направена за благодарност - според мен винаги носи много по-силен и емоционален заряд!

    ОтговорИзтриване
  2. Аз също бих се развълнувала ако получа такава красота.Прекрасно цветовото съчетание.Гуш-гуш!

    ОтговорИзтриване
  3. На цвят много си я докарала! Въпреки, на мен перцата са ми малко в повече ги приемам като твоя запазена марка (пък и на цвят подхождат). Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ми с тази картичка! Учителската професия е благородна и отговорна и е много хубаво заслужената благодарност да бъде изразена подобаващо!

    ОтговорИзтриване
  4. Lovely!!! I would be very happy if I got card like that. I think you bring a lot of joy to the people you give such gifts.

    ОтговорИзтриване