Последователи

петък, 29 ноември 2013 г.

Предай нататък

Привет на всички !
Днес ще Ви покажа част от нещата , които изпратих на Дани за "Предай нататък".
От разговорите помежду ни разбрах , че предпочита кафявата гама и червеният цвят .Исках при направата на моята картичка да се съобразя с нейните цветови предпочитания и с това да имам по-голям шанс тя да си хареса изненадата . Речено сторено :)
Исках да избягам от стандарта 15 на 15 и затова за височина използвах ширината на лист А4.Получи се малко по-издължена форма, което на мен лично ми допадна.
Първоначалната ми идея беше да ползвам бялата и кафявата гама, но в един момент ми се стори постно и бледо и реших, че трябва да има акцент в друг цвят .Това беше другият любим цвят на Дани-червеният.
Към картичката изработих и една кутийка, която нашарих с един печат, който честно казано ползвам доста често и определено ефекта , който се получава е интересен.
В крайна сметка, това е което се получи :Ще включа комплектът в предизвикателството на Card mania . Есенните листа са в кафявата гама , някои от тях дори в червена , ето защо се надявам моят проект да е подходящ ;)

Това е за сега от мен !
До нови срещи :)

5 коментара:

 1. Ехааа, прекрасна е! Благодаря ти, че я показа в предизвикателството на Card Mania! Успех!

  ОтговорИзтриване
 2. Шеметна и красива! Размерът наистина е много интересен, а цветовете са чудесно балансирани.

  ОтговорИзтриване
 3. Много красиво комплектче! Браво. Чудесни цветове и съчетание на елементите.

  ОтговорИзтриване
 4. very beautiful thanks for joining in this week's challenge at Crafty Ribbon's. Have you visited our Crafty Ribbon's Inspiration blog and our Christmas advent event ? lost of prizes to be won, Kate x

  ОтговорИзтриване