Последователи

неделя, 22 декември 2013 г.

Предай нататък

Привет картичкотворящи !
Днешният пост отново ще бъде телеграфно кратък и е посветен на картичката, която изпратих на едно от момичетата за Предай нататък. Направих коледна аранжировка в кафява гама и затова и картичката е в тази тонове, но за съжаление съвсем забравих да я снимам..

Ето я и нея :
http://hartienivalshebstva.blogspot.com/ Часовникът тук символизира предстоящото начало на Новата година, и затова я включвам с предизвикателството на Хартиените вълшебства.Момичетата да преценят дали е подходяща :)

4 коментара:

 1. Ваня, страхотна е, много харесвам винтидж усещането, което си постигнала с кафявата гама. И ако малката стрелка на часовника сочеше на 12, щеше да е още по-ефектно и носещо вълнението от предстоящото посрещане. Много ти благодаря, че се включи в предизвикателството ни ''Ново начало'' при Хартиени вълшебства.

  ОтговорИзтриване
 2. А, ето ги и любимите ми пера. Честно, не мога никога да им намеря място, но при теб сякаш сами си застават, точно където трябва. Благодаря ти за страхотното участие в нашето първо предизвикателство в Хартиени вълшебства! Весела Коледа!

  ОтговорИзтриване
 3. Страхотна картичка, изключително много ми допадна решението за цветовете, а тяхната комбинация заедно с умело съчетаните елементи е истинска приказка! Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Card Mania. Успех и с удоволствие ще те очакваме отново при нас.

  ОтговорИзтриване
 4. Ванче, страхотна си, както винаги! Чудесно съчетание и композиция. Не виждам защо мислиш, че би била неподходяща:) Благодаря ти, че се включи в Хартиени вълшебства и ни показа това прекрасно Ново начало :)

  Целувки
  Зара

  ОтговорИзтриване