Последователи

четвъртък, 13 март 2014 г.

Албум със старинно излъчване

Привет феички :)
Днес ще Ви покажа един албум, който правих без повод , с голям мерак :)
Листите изработих от черен картон, това се случва за първи път и мога да кажа, че резултатът ми хареса и определено скоро пак ще го използвам.
За декорациите основно използвах хартиите от едно блокче на Прима, идея нямам как се казва :D Никога не съм се стремяла да запомня имената на колекциите, най-важното е да купя каквото ми харесва  :) Комбинирах и с  разни единични листи , които съм вземала преди време.
Исках да постигна лек старинен ефект и за целта използвах дистрес мастила на  повечето от елементите в албума.

Незная, какво друго да кажа , ще оставя снимките сами да говорят за себе си :




















































http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2014/03/cmc42-something-new.html -новото тук е шаблона , който използвах за да назъбя краищата на всеки лист от албума


http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2014/03/blog-post.html

http://cardsaddicted.blogspot.com/

3 коментара:

  1. Много сложен и детайлен албум, изпълнен с чудесни мъжки детайли. Личи си че си се потрудила много за това изпълнение!
    Благодаря ти за интересното участие в предизвикателството "Стара снимка"!
    Усмивки,
    Кали

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошен, великолепно съчетаване на цветове, елементи, страхотна реализация. Благодаря ти за участието в предизвикателството на Card Mania. Успех и с удоволствие ще те очакваме отново при нас.

    ОтговорИзтриване
  3. Много красива изработка и оригинална идея!обикновено щом видят нещо красиво хората на изкуството си казват:"И аз искам да направя това"..В случая мисля,че биха искали оригинала!

    ОтговорИзтриване